Tjejerna ikväll

Nu ska jag göra mig klar, sen sticker jag ut med tjejerna. :D Har suttit hemma med familjen hela dan, så kommer bli skönt att sticka ut. Bara synd att jag inte kunde komma på Bellans idag :/

But I love you Bella and you know it.




True Parawhore

Sitter och kollar lite på Twitter, så skriver Josh Farro:

It's a peeerrrrfeeect daaayyy nothin standin in my waaayyy.


Så svarar flera av Paramores fans nästan lika dant, såhär:

@Joshfarro87 Yeah it is a perfect day, it's #wearyourparamoreshirt day! Ooh yeah that's right. Bye.


HAHA, alla dissar honom bara för att det är '' wear your paramoreshirt day ''



Thats true Parawhores!



Färga håret idag?..

Sitter och funderar på om jag ska färga om håret idag. Det har blivit så himmla ljust av solen, och jag vill ha det mörkare. Så maybe det blir idag. (y)  Nej, nu ska jag sätta på musik och gå och fixa till mig lite, har inget bättre för mig :thumbup:



Ibland är jag bara för bra? ;)

Ändrat på toaletten, så jäkla stolt över att jag orkade städa. Haha! ;)


Prao

Fick ett brev idag från kyrkan där jag fick hem '' betygen '' och även ett tackkort på bion. :)






'' Emmie har tagit sin praotid hos oss med stort ansvar. Glad, intresserad och hjälpsam. Omtyckt av all personal och barnen på vår förskola. Det har varit glädjefullt att ha Emmie hos oss v.14 fast det bara blev 3 dagar.''







läggdags

Nu har jag varit nere och hämtat ett glas med vatten och is, kanske hjälper mot min huvudvärk.. Nu ska jag sätta i en av mina favoritserier, natti natti!


tillbaka i stallet

Igår var jag i stallet, ska ju fortsätta där nu. Saknat det riktigt mycket så det kommer bli skoj. :) 




Isabelle

Igår (tisdag) följde Bella med mig hem efter skolan, så gick vi ut och satte oss och skulle fika. Men Bella smaka knappt något, så jag undrade ifall man kunde snyta sig samtidigt som man tugga.. Ja, jag och mina ideér, så skulle såklar hon testa.



I won't breathe unless you breathe



Take my hand lets go,
Somewhere we can rest our souls.
We'll sit where it's warm,
You say look we're here alone.

I was running in circles,
I hurt myself,
Just to find my purpose.

Everything was so worthless,
I didn't deserve this,
But to me you were perfect.

I'm scattered through this life.
If this is life I'll say good bye.

.

Nu är jag hemma från att ha varit och solat, var längesedan jag var där, lite dåligt av mig faktiskt.. Men nu är sommaren här! Nästan hela Tingdal sitter och grillar just nu. Vi har precis startat vår grill, så blir det mat för 6 pers. :)





fika i solen

Fika i solen precis, gryyyymt skönt väder! Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag sticka och jobba, man behöver ju pengar så? Sen ska jag nog gå ner till solariumet och steka där också ett tag ;)


the sun is up

Klockan är bara lite över fem, och det är redan ljust ute? I love it!  Men iaf, mina planer är för idag:

* Städa upp där nere
* Jogga?
* Ner till byn och sola

Mycket att göra på en dag, haha eller inte. Men det är fan så mycket bättre än ingenting. Ska gå upp och byta om nu, sen för jag börja att städa. Bloggar senare! ;)



-så långt hår jag hade! :O

kärlek



Sitter här och får öronorgasm av denna sången, big love!

me, klockan 02.54


- nytagen bild.



Ja, ni får skratta, men jag har verkligen ingenting att göra!
& som ni ser, så har jag klippt håret riktigt kort, till axlarna. Men jag funderar på löshår igen? Jag trivs riktigt bra med det, och jag har en del pengar över. Så maybe? :D



Desperate Housewives

Somsagt, nu sitter jag ensam i vardagsrummet med en kopp te och kollar på Desperate Housewives. Bästavän messa mig innan och fråga om jag kunde natta hos henne, men sa nej. Har sån extrem mensvärk och är så sjukt gnällig när jag har det, så kännde inte för att besvära henne med det.

Nu ska jag hämta en filt som kan värma mig, eftersom jag inte har någon pojkvän som kan göra det,
haha! :)   åååh gud, jag har sån kass humor..

grillning next

Har precis hoppat ut ur duschen, så nu ska jag bara göra mig klar, sen sticker jag upp i skogen och grillar med folk. Kommer bli trevligt.  :)
Var även ute och hjälpte Erika & Krisse i trädgården, så såg vi en ambulans komma till oss. Ingen aning om vad som har hänt, hoppas det inte är något allvarligt bara.

Nej, nu ska jag göra mig klar, puss!



i love you

Mitt hjärta bultar, jag vet inte vad som händer. Har klättrat högt, fan har blod på mina händer. Och mitt inre det skriker, skriker av rädsla. Har tappar hoppet för länge sedan.
Snälla säg mig, varför ska det bli såhär? Du var han, du var det, du var allt som fanns där. Men jag sumpa min chans, och du slet mitt hjärta isär, och nu sitter jag här i denna iskalla värld.
Blicken fastnar och jag fryser till, kollar ut genom fönstret och jag tänker till och känner mitt öde som sålt. Det var ju vi, ingen annan än oss, men du bryter våra löften och nu krossar du oss. Så är du nöjd nu? Var det det här du ville, för allt försvann på en kväll för en annan tjej.
Baby, alla dagar jag var din, tänk alla gånger jag låg tätt intill. Dig vid min sida, jag saknar dig. Men jag kommer aldrig kunna ta tillbaka dig.

Jag fick ett samtal, inte väntat förstås. Jag lovar allt som hon sa, det var bara om oss. Hon berättade för mig, sanningen bakom allt. Ville inte tro att allting var sant. Men snällla sig mig vad jag kan göra, jag kan börja om? Jag kan börja med det. Men kan jag lita på dig, du ljög för mig, flera gånger om igen. Fan, jag blev så förstörd att jag knappt hitta hem.    Okej, jag ska va ärlig mot dig, jag har fallit ner i gråt för jag saknar dig. Jag älskar dig, men nu är slutet här och jag faller isär.








love is just a crazy game.


blääh...

Imorse vaknar jag av att det är en humla inne på mitt rum, springer ut allt vad jag kan i trosor. Fick enorm panik, humlor och sånt som flyger och samtidigt är något sorts kryp är det värsta jag vet, även flugor.. Usch. Så efter ett tag så hoppa jag in i duschen och börjar tvåla in mitt hår, tror ni inte att de är i pannrummet och stänger av vattnet?.. Så efter ett tag gick det i kranen så jag fick skölja av håret i vasken.. Snacka om bra morgon då!..



Sam Tsui

Suttit med datan inkopplad till tv:n och bara suttit och kollat på snyggingen Sam Tsui. Kan sitta i flera timmar och drömma. Raawh :D


17 grader ute

Och jag bara älskar det! Ser på facebook att vissa ska sticka till stranden och grilla och sånt. Blir lite avis.. Men idag så har jag varit lite små duktig och satt upp ute möblerna där ute, så vi snart kan grilla och sånt mys.
Älskar sommaren!


älska vädret!

Var precis ute och sprang en runda, blev bara den lilla 2 varv. Men det är ju bättre än inget? :)Träffade på killgänget också, så jag stannade och snacka med dem ett tag också. Sjukt glad över att jag har dem, de får en alltid på bättre humör, och de kan snacka om vad som helst. Love ya guys!
Martin fick tag på min mobil och fottade en del, så slänger in några av bilderna.
Vissa gick jag faktisk med på att ta, men på de flesta försöker jag nå kameran och slå honom (a)



















osminkad och precis tränat.. butbut, man får väll bjuda på sig själv? ;)

med skrållis

Sitter här med skrållan fortfarande, hon har nyss snackat med Doris.

Doris: Älskar du maj?
Linnea: Nej.
Doris: Vadå nej?
Linnea: Nej, jag älskar inte dig.
Doris: Okej, jag komma och döda daj.



Yäääsyäääs, vaknade vid åtta, och fick sitta och vänta på Skrållis skulle vakna, sedan dess har jag tjatat om att vi ska ner och äta frukost, men hon vill inte. För vi inte har någon oboy...



just nu :

Nu blir det ansiktsmask och massa sånt. Sen efter det måste jag städa, jätte kul att göra det i detta vädret.. Men det måste också göras, eller hur?
& Tack för igår, även om vi inte gjorde så mkt! ;)





Sam Tsui<3

ny hårfärg

Färgat håret brunt nu.


<3

Jag är så sjukt glad att de gör detta och lägger upp de på youtube så alla får se det. De är så sjukt bra & söta tillsammans också.




klar för ikväll

 

 

Tjena snyggingar!

Nu är jag klar och det är kväll för mig. Har varit och handlat, solat och köpt pizza. Börjar bli brun, och det gillas riktigt mycket ;)   Pappa är hos sin fjälla nu, vet ej om han ska sova där. Hoppas det iaf så jag kan spela lite högre musik och glo på tv här nere, elr spela utan att jag stör honom. Rätt gött ibland att bara ha syrran å henne pv hemma.


slappefredag..

Tillbaka nu.


Håller på att städa & hjälpa syster med tvätten. Får bli en sån dag eftersom vädret är som det är.. Tråkigt att de blåser, annars är de ju ganska varmt ändå. Måste städa nu, hörs senare!


i really hate this..

Mår skit, vill inte blogga och deppa er också.
Bloggar när jag är bättre!  :)


today.

Tjena peps!
Har varit dålig på att uppdatera, sry för de. Iaf, idag skulle jag ha börjat kl 1, men blev inte så. Fick riktigt ont i magen, så ringde pappa. Så precis när vi la på, så sprang jag in på toa och kräkte. Nice ju.. not. Så låg hemma och glodde på en säsong av Vänner. Sen vid halv åtta så stack jag till kyrkan ändå och hjälpte till. Tycker det är riktigt kul att vara med där och hjälpa till :)

Bilder från igår på Kyrktuppen:

















Riktigt goa töser!

praon

Tjena folks!
Sitter hemma och äter '' middag '' - flingor.. Ska vara där kl 12.30 igen, sen ska jag vara med på barnkören till 14.00 tills 16.00. Kommer bli kul. Alla är riktigt gulliga på Kyrktuppen, verkligen! Kom dit satte mig i soffan och alla 22 barn kom och lyssna på när jag läste, riktigt gulligt! Och lilla Hanna följer med mig överallt, och drar med mig överallt också. Nu när jag skulle hem och äta middag efter att vi har varit ute och lekt, så kom mer än hälften fram till mig och bad mig stanna. Så fick jag en massa pussar, av killarna också. Så himmla gulligt. Tror jag kommer bli sån som tar hand om barn när jag blir äldre.. (a)



Kyrktuppens ena hall. Fanns inte när jag gick där på kyrkans barntimme. Men fans gamla leksaker som finns kvar än idag. Dem stora kuddarna, den gula gungan inomhus, den gröna låga soffan.. Jag känner mig som hemma där!

emmie meck.

Igår tittade jag igenom bokhyllan, hade så himmla tråkigt, så hittade jag saker som jag höll på med med mamma innan. Riktigt kul, så jag började fixa med det lite. Här är resultatet





armband som jag gjorde.







två tavlor som jag mecka med.

Panduro, Väla.

Sist jag var ute med mamma, så skrev jag om att vi hade varit i en pysselbutik på Väla, Panduro. Riktig mycke finns där. En butik man bode kolla ifall man gillar '' pyssel ''.  Hittade ett presentkort på Väla igår på 400 kr. Så hade tänkt fråga mamma ifall vi kan åka till Panduro och handla lite.. ;)


farmor & farfar

Såg nyss att jag har fått ett antal kommentarer på min blogg, roligt! Finns en del som kollar min blogg, men inte många som kommenterar tyvärr. Men fortsätt gärna med det! :)


Fick hem en glad pappa idag. Han hade haft kul hela dagen med bowlingen + jag och Erika har röjt upp i trädgården, så slipper han att göra det imorgon. Skönt att ha honom på bra humör. Så imorgon åker vi alla till f&f, det var 2 veckor sedan jag var där sist. Så det blir väll att höra på farfars skvaller och farmor som säger: '' håll käft Arne!! ''  Det är alltid lika roligt att åka dit, finns inte en stund som man inte skrattar :)



someone like you.






slappelördag, gillas!

Har varit ute i trädgården och fixat med syster yster, vi har även gjort en kebabkråka, niiice.. Pappa är fortfarande inte hemma, så vi sticker ner och solar, sen till oj antagligen. 



Saknar mitt hjärta, har inte pratat så mycket denna veckan. Miss you.
<3

 

hela 17 grader ute i skuggan! sommaren är på g



13.08 jo.. godmorgon!

Fifan säger jag bara, vakna nyss efter en sjukt rolig natt.. Får gå ner och äta frukost nu innan jag somnar om igen xd.



RSS 2.0