Bytar blogg!

Nu så bytar jag blogg, ni hittar mig på www.emmiem.blogspot.com

/xoxo

#2

Ska faktiskt ta och sova nu, eller ska försöka iaf. Jag saknar en person, jag är orolig över mina betyg, det är en skikande bebis i rummet brevid.... Please, give me a break?!


lotter

Oh my gosh!
Jag & papi satt och skrapa ngr lotter som vi hade. Klart så vann vi! ;) Visst, 500 kr.. Men vafan, happyface! :D


Blythe





This is Blythe.

Seems like a normal teen, right? well he was, until someone posted his nudes on The internet. His life began spiraling down, and he deleted his tumblr, and he recently killed himself.

He was only 14 yrs old, he had his whole life ahead of him. But now it’s all over, thanks to the people who posted, and reblogged his picture.

Please, reblog, spread the word about Blythe. Make sure nothing like this ever happens ever again. please.


& vem vill inte hjälpa andra?

# 1




cute!

I love it.

<3

Att flytta till ett annat hus, är som att börja om och få ett nytt liv. I love it.


I had it all but not what I wanted

and I'm getting bored waiting around for you
we're not getting any younger and won't look back
cause there's no use it's time to move forward







and I'm getting bored waiting around for you

we're not getting any younger and won't look back

cause there's no use it's time to move forward



skit i klänningen!

Jag hittade andra saker som är så jä*la nice!







Jag lovar att jag inte hindrar er från att köpa dem till mig!

avslutning - hate it..

Godmorgon folket. Eller godmiddag snart.. Vaknade vid 9 och stack ner och käka frukost. (important meal you guys!) Sen satte jag mig här.. Inte ovanligt för en datanörd ;) 
Sitter på nätet och kollar in avslutningsklänning. Har faktiskt igentligen inte lust att lägga ner så mycket pengar på en klänning, eller överhuvetaget gå på avslutningen. Hade hellre gått en dag i skolan än att ha avslutning.


www.nolife.com

slappehelg.. so damn nice!

Har varit iväg nu och handlat lite små grejor och solat. Skulle ju handla min älskade BEN & JERRY, men såklart så glömde jag det.. Så jag får väll göra det imorgon. Hade tänkt gå upp och mecka nu och se om det blir ngt bra av det. Resultat får ni senare. :)



byn next.

Nu sticker jag ner till byn och solar. C'yall!

I don't need a boyfriend, or need I?

Var en kille som skrev till mig inatt '' det är inte bra att du inte har någon pojkvän '' Fattade inte riktigt vad han menade med det ( väntar fortfarande på att han ska förklara sig ) Vadå? Måste man vara beroende av någon annan för att må bra? Eeh, jo visst, bullshit. love brings problems, u better b alone. Fast jo, det kan vara ensamt när man är en väldigt kelig person, det håller jag med om. Men jag trivs bra som singel. Har mina älskade vänner som jag älskar, och har mer tid att lägga ner på dem. Kärleken kommer när den kommer, lev livet sålänge så kommer kärleken till dig. ;)

lördag

Yo guys. Ska sticka och sola med Melinda senare idag. Kommer bli riktigt nice, ska sola lite längre än vad jag brukar idag. Så vi ska ligga och steka ganska länge. Sen ska jag sticka och handla en BEN & JERRY. Tro mig, det behövs efter denna jäkla veckan.:thumbdown:



got my eyes on you, and i like what i see.

Nu släpper jag böckerna och ska gå ner och ta ngt att äta. Sen blir det antagligen att plugga mer till provet. Kommer sitta uppe och plugga hela natten. Gud vad jag älskar att ''sen plugga'' till prov. Går och lägger mig efter det. Så blir inget mer bloggande idag. Natti natti!

engelska prov imorgon

Har ju engelska prov imorgon & jag har haft panik hela veckan för jag har inte hittat mina böcker. Tog med böcker hem, typ 8 stycken för jag skulle plugga ikapp lite. Men sen hittade jag inte dem igen..  Men nu har jag hittat dem! Och sitter och pluggar som en liten nörd nu. Hoppas jag får G iallafall.




















- finns ingen som betyder lika mycket som du.

sam tsui <3

Ska städa lite, sen måste jag plugga. Så ni får lyssna på min bajb sålänge. (:




-

Imorgon, kommer jag knappt vara i skolan. Nästan bara halva dagen, knappt det. Ska iväg till Helsingborg och fixa några saker med pappa. Så, jag kommer nog inte förrens efter lunch. Jag vet att ni jublar nu.. ;)  Men det är bara så synd att jag missar så myclet. Har ju varit sjuk i en och en halv vecka och missat jättemycket. Känner att jag börjar få lite små panik. Så jag antar att det bli en plugghelg denna veckan för det mesta.
Men jag ska hinna;

- Sola
- Shoppa liiiite
- Stallet
- Fotta Lisa & Pågen
- Bella


Det är ett måste, så är det bara.


today.

Idag, hann jag bara komma hem, sen ringde Jacob och Marcus och bad mig komma ut. Så de fick gå till Tingdal och möta mig. Hehe ;)  Sen stack vi hem till Macke och va där tills typ 5 kanske, sen stack alla på olika håll.


Jacob  : Jag är rastlös!
Emmie: Spring ett varv..
Marcus: Jag tar tiden!



i love you


Städning

Nu har jag kommit hem från Skrållan. Ska äta, sen ska jag med att städa toan.. Yeeeey


Hos bästavän!

Yo guys.  Sitter hemma hos bästa Skrållan nu, hon ligger som vanligt och sjunger i sängen. Som när hon vaknade imorse. Jag hade suttit och väntat på att hon ska vakna i typ 2 timmar? Så när han vaknar säger hon: YEES FRUKOST! OBOY OBOY OBOY!
Somsagt, det är min bästavän det..;)

 

 


Fredagen den 13!

Som sagt, jag är född med otur, vilket jag tror alla vet vid detta laget ;) Så har jag alltid otur på något sätt på Fredagen Den 13. Idag var det inte så farligt som det brukar vara faktiskt.. Fick bara ig på kemi provet! Puuuhf.. Så blir omprov på onsdag. Har pluggat som satan på det jäkla kemi provet och trodde att jag kunde det, men nejdå. Så blir till att plugga på det alla dagar fram till på onsdag. Yeeeey!


Btw, grattis till Oliver som fyller år idag! :)<3



Love

Om man verkligen tycker om någon, ta steget och berätta det för h*n. Det värsta som kan hända, det är ju att du får dissen. Men so what? Du har varit modig och gjort det, och nu vet personen om det. T.ex jag, har berättat för killen som jag tycker om att jag gillar honom. Han tycker inte om mig, men det är mycket bättre att få sagt det och fått dissen, än att du ska gå och tänka '' om jag hade sagt ngt, hade vi blivit tillsammans..? '' Då är det ju mycket bättre att då det sagt.



fäääääääääärgar håret!


Mattelektion

 

En vanlig mattelektion, med cola och musik. Sofia sitter och sjunger, jag leker med min mobil, Kevin jobbar röven av sig och Linda ritar på sin mobil. :)


The church channel - Say anything ft. Hayley Williams

 

 



I wake up in a room and realize I'm insane again.
This is the fifth time straight in a year I've ended up in here
eating pbj's and watching the church channel nightly.
Didn't mind what I did,
I fell behind on my nightly four-course meal of rainbow pills.
Now I'm wondering what is fake and what is real.

But who's that ghost who keeps walking by my door?
I've never seen a girl look so good in thick-rimmed glasses before.
And I feel her gaze on me during sleeping hours.
And when I shower.

They let us play with markers, but I keep trying to draw infinity,
and I read the bible to pass the time.
But one day out of nowhere, she sits down and looks over my shoulder.
I'm shaking harder then I've ever shook before.
she sings:
Oh, do you remember me? is your mind that worn?
We both were born to be one with that which the public scorned.
Though you were forlorn in despair with your drugs and your hardcore porn.
Trust me, those days won`t be mourned
So lay your head on me
So lay your head on me.
So lay your head onto me.
Yeah lay your head on me.
So lay your head on me.
So lay your head on me.
So lay your head onto me.
Yeah lay your head on me









Music, it's a lifestyle.

läkarbesök

Somsagt, har inte bloggat om det, men jag har varit sjuk i över en vecka, pgr av min hals osv. Så skulle jag på återbesök imorse på vårdcentralen. Fick jag reda på att jag skulle sluta med mina tabletter och se om det hjälper med mer planerade måltider, och ha fler kuddar i min säng. Jag har liksom redan åtta st kuddar i sängen, behöver jag verkligen fler?.. Sen vi väll får se hur det går. :) 
Sen ska jag till någon annan läkare lite senare. Så ska jag kanske bli opererad eftersom jag tycker det är så obehagligt. Så jag hoppas dem gör det iallafall :)


Nu ska jag käka, bye :D





That's me..

Jag måste bara säga det.. Ibland är jag så pantad så man kan gråta. Jag kommer till skolan, sätter mig vid de andra och ska ta upp min mobil. Jo, då ligger hemtelefonen i väskan. Kunde inte låta bli att skratta när jag upptäckte det. :P



Hardcore Superstar - Someone Special



Jag kommer göra som jag vill, och du kan inte göra mer än att förbereda dig på det.









You came to me
like a little mislead child
You're the only one, my spirit's gold
Don't make our time together a moment of joy
Cause love will guide us through

Maybe you want it too, maybe you
Cause I don't wanna be the one
that send you away

Someday you gonna be
someone special
All the places we've been
And all the faces we've seen



'



today

Sticker iväg lite senare idag, kommer bli nice. Nu får jag gå ner och ta mina piller innan jag lyckas glömma det också. Nej, nu måste jag gå och fixa några grejer också, see ya later guys!


 




tur att Center Syd finns..<3

Yes, nu har jag sorterat bort fler kläder, guuud vad jag hatar det! Får väll åka till Center Syd snart och trösta mig med att köpa flera kläder.. :(

Iaf, nu ska jag njuta över att ha varit duktig, bara kräkt 2 gånger idag/inatt och även sorterat ut mina kläder.. en del iaf.. Så nu ska jag belöna mig själv med att spela, emmie liiiiike! :D


Har varit inne och snokade på Stoffes facebook.. Så kollade jag på Bellans bilder, så skulle jag kommentera jag men glömde att jag var inne på hans fb. Woooops, avslöjad..







möööörning

Godmörning bloggläsare.
Ligger i sängen och funderar på att städa lite, och slänga bort mer kläder.. buhu..  Fast då kommer jag väcka pappa. Lyssnar alltid på musik, sitter med hörlurar på natten, och högtalare på dan'. Funderar bara på om jag vågar ha igång högtalarna, kanske kommer upp en sur pappa annars. Äsch, jag chansar ;)









pissedag!

Känner mig totalt off idag, mådde redan illa när vi kolla igenom på loppisen i hbg idag. Såg även Dennis & Kevin, men de såg dock inte mig. Senare stack vi och handla i stan. Handla melonjucie och lite godis, gottgott!
Ska gå ner och ta en tablett, sen ska jag plugga. Har prov imorgon, eftersom jag inte var i skolan i fredags för spydde typ 4 ggr för de som vill veta, hehe ;)

Nej, nu måste jag skynda mig, har tid i tvättstugan om en timme.



RSS 2.0